Учасники Турніру Лобановського вшанували пам'ять великого тренера

Учасники Турніру Лобановського вшанували пам'ять великого тренера

Фото
Укрінформ
Сьогодні вранці учасники Турніру Валерія Лобановського вшанували пам'ять великого тренера, поклавши квіти до його пам'ятника на столичному стадіоні “Динамо”.

Представники молодіжних збірних України, Кіпру, Ізраїлю та Болгарії в день старту турніру пам’яті Валерія Лобановського, 3 червня, поклали квіти до підніжжя пам'ятника Метру. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

Перший віце-президент УАФ Олег Протасов відзначив, що церемонія покладання квітів мала на меті підкреслити повагу до пам'яті видатного українського тренера.

“Ми недарма проводимо два матчі турніру на “Олімпійському”. Адже саме на цій арені Валерій Васильович здобував свої головні перемоги. Тим більше, що проведення поєдинків на головному стадіоні країни додає статусності змаганням. Ми намагаємося доводити до української молоді усвідомлення величі особистості Лобановського, те, що він значить для українського футболу.

...Хочу побажати нашій молодіжній збірній здобути перемогу на цьому турнірі. Цього року Валерію Васильовичу виповнилося б 80, тож нехай хлопці докладуть максимум зусиль”, - зазначив Протасов.

Читайте також: Турнір Лобановського допоможе збірній у підготовці до відбору Євро-2020 - Ротань

Нагадаємо, матчі XVI Меморіалу Лобановського пройдуть 3-5 червня на столичних НСК "Олімпійський" і НТК імені Віктора Баннікова. Півфінальний поєдинок Україна (U-21) - Кіпр (U-21) відбудеться 3 червня на київському НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 18.00. Фінал або матч за 3-е місце за участю молодіжної збірної України відбудеться 5 червня (18.00).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-