Українські фехтувальники на візках здобули 9 нагород на етапі Кубка світу

Українські фехтувальники на візках здобули 9 нагород на етапі Кубка світу

Укрінформ
Українські паралімпійці прекрасним медальним результатом завершили свій виступ на етапі Кубка світу з фехтування на візках, який проходив у Бразилії.

У скарбничці української команди 9 медалей: 1 золота, 3 срібні та 5 бронзових. Про це повідомляє прес-служба Національної Асамблеї людей з інвалідністю України.

В останні дні етапу Кубка світу в Бразилії скарбничка національної паралімпійської збірної України поповнилася бронзовими медалями Артема Манька (шпага категорії А) та Наталії Морквич (рапіра категорії А).

Найкраще від команди України виступила Бреус Євгенія, у доробку якої золота нагорода.

Призерами етапу Кубка світу серед українців стали: Наталія Морквич (“срібло” та “бронза”), Андрій Демчук (“срібло” та “бронза”), Олег Науменко (“срібло”), тетяна Позняк (“бронза”), Олена Федота (“бронза”), Артем Манько (“бронза”).

Читайте також: Триває підготовка до формування команди України на Паралімпіаду-2020 - Сушкевич

Етап Кубку світу з фехтування на візках проходив з 22 по 25 травня 2019 року у місті Сан-Пауло (Бразилія) і став важливим кроком для кожного із учасників змагань до Токіо-2020. Участь у змаганнях взяли 170 спортсменів із 29 країн світу, серед яких 14 представників України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-