Нові правила в турнірах УЄФА почнуть діяти з 25 червня

Нові правила в турнірах УЄФА почнуть діяти з 25 червня

Укрінформ
Оновлена редакція футбольних правил, яка вступає в силу 1 червня, почне працювати в турнірах УЄФА з 25 червня.

Оновлена редакція футбольних правил вступає в силу 1 червня, але не буде застосовуватися в фіналі Ліги чемпіонів УЄФА між "Тоттенгемом" і "Ліверпулем", який пройде в Мадриді цього дня. Про це Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) повідомив на своєму офіційному сайті.

"Нові футбольні правила, затверджені Міжнародною радою футбольних асоціацій (IFAB), з дозволу самого ж IFAB стануть застосовуватися в усіх турнірах УЄФА, які стартують 25 червня або пізніше", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, нові правила не будуть застосовуватися у фінальній стадії Ліги націй УЄФА (5-9 червня); червневих матчах третього і четвертого турів Європейської кваліфікації, фінальної стадії молодіжного ЄВРО (16-30 червня) і фінальної стадії Кубка регіонів (18-26 червня).

У червні завершуються або тривають кілька європейських турнірів. Щоб уникнути плутанини через обмеження часу на підготовку і недостатню інформованість про настільки істотні зміни в правилах УЄФА вирішив приурочити впровадження нових правил до початку наступного сезону.

Читайте також: “Арена Львів” готова прийняти матчі збірної України у відборі на Євро-2020

Нагадаємо, збірна України з футболу наразі готується до матчів відбору на Євро-2020, які пройдуть у Львові 7 червня (проти Сербії) та 10 червня (проти Люксембургу).

Фото: AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-