Генсек ФФУ вважає, що Україна впевнено виграла справу Мораеса

Генсек ФФУ вважає, що Україна впевнено виграла справу Мораеса

Укрінформ
На думку Ігоря Запісоцького, наша федерація добре підготувалася до засідання УЄФА.

Генеральний секретар ФФУ Ігор Запісоцький прокоментував рішення УЄФА у справі форварда збірної України Жуніора Мораеса. Про це він розповів Sport Arena.

«Ми були впевнені в своїй позиції, але припускалися деяких сумнівів, оскільки є інша сторона, яка подавала протести на участь Мораеса в матчах за збірну України. Ми були комфортно впевнені в своїй правоті, адже добре підготувалися до засідання в УЄФА.

Ще перед викликом Мораеса в збірну України ми проаналізували всі процедури, яких дотримались. Тому, на нашу думку, рішення УЄФА виглядає цілком логічним.

Ми добре підготувалися, тим більше ще до засідання всі сторони подавали свої правові позиції. Був обмін думками, аргументами і переконаннями. Думаю, ми добре підготувалися, і свою позицію довели і якісно обгрунтували.

Читайте також: Люксембург подасть апеляцію на рішення УЄФА у справі Мораеса

Що говорив Мораес? Матеріали справи досить конфіденційні, тому ми не будемо зараз це коментувати. Поки про це рано говорити. Ми притримаємо свої аргументи на випадок апеляції. Зараз є рішення, яке ми отримали, і ми ним задоволені», - сказав Запісоцький.

Нагадаємо, 3 травня УЄФА підтвердив правомірність позиції Федерації футболу України, згідно якої гра Жуніора Мораеса у відбіркових матчах Євро-2020 проти Португалії (0:0) і Люксембург (2:1) не суперечать чинним нормам УЄФА й ФІФА.

Протести федерацій футболу Португалії й Люксембургу відхилили. Відтак результати обох зустрічей залишаються чинними. Збірна України з чотирма очками після двох турів зберігає перше місце у відбірковій групі Євро-2020.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-