Матчі єврокубків почнуться з хвилини мовчання в пам'ять про Еміліано Салу - УЄФА

Матчі єврокубків почнуться з хвилини мовчання в пам'ять про Еміліано Салу - УЄФА

Укрінформ
УЄФА підтвердив проведення перед матчами Ліги чемпіонів і Ліги Європи цього тижня хвилини мовчання в пам'ять про загиблого футболіста Еміліано Салу. Футболістам дозволили надіти жалобні пов'язки на згадку про аргентинця.

Президент УЄФА Александер Чеферін, зокрема, закликав уболівальників по всій Європі в найближчі дні вшанувати пам'ять футболіста.

"Від імені УЄФА хочу висловити найглибші співчуття родині та близьким Еміліано Сали. Трагічно, що його життя обірвалося в такому молодому віці і при таких жорстоких обставинах. Закликаю вболівальників по всій Європі в найближчі дні вшанувати його пам'ять", - цитує Чеферіна Sport.ua.

Читайте також: "Нант" вивів з обігу ігровий номер футболіста Еміліано Сали

Як повідомляв Укрінформ, літак з аргентинцем Еміліано Салою на борту зник з радарів у понеділок, 21 січня, увечері в протоці Ла-Манш під час перельоту з Франції до Британії. Футболіст летів із французького Нанта на легкомоторному літаку Piper Malibu до розташування нового клубу в Кардіффі. Пізніше пошукова бригада знайшла уламки літака, який зник у районі Нормандських островів за годину до посадки в Кардіффі, в яких виявили тіло 28-річного футболіста.

Цього тижня гравці, які виступають в єврокубках, можуть надіти жалобні пов'язки на згадку про аргентинського футболіста.

Підписання "Кардіффом" Сали стало рекордним придбанням в історії клубу. "Кардіфф" заплатив за аргентинського форварда 20 млн фунтів.

Фото: УЄФА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-