Роналду:

Роналду: "Ювентус" дуже відрізняється від "Реала", тут ми велика сім'я

Укрінформ
Форвард італійського футбольного клубу "Ювентус" (Турин) Кріштіану Роналду розповів про атмосферу в клубі у порівнянні з мадридським "Реалом", який він залишив улітку 2018 року.

Зірковий гравець збірної Португалії Кріштіану Роналду, зокрема, зазначив, що в "Ювентусі" всі футболісти на одному рівні, а форварди можуть не забити м’яч і бути при цьому щасливими і усміхненими.

"Це найкраща команда, в якій я колись грав. Тут ми всі один колектив. У інших клубах хтось відчуває себе трохи вище або нижче інших, але тут ми всі на одному рівні, мої партнери скромні і хочуть перемагати.

Дібала та Манджукич можуть не забити, але ви все одно побачите їх щасливими, усміхненими. Це класно. У Мадриді теж усі поводилися скромно, але тут... "Ювентус" дуже відрізняється від "Реала", тут ми велика сім'я", - цитує Роналду ua-football.

Читайте також: Голосування за Команду року-2018 почнеться за тиждень - УЄФА

Нагадаємо, влітку 2018 року 33-річний португальський футболіст Кріштіану Роналду перейшов до туринського "Ювентуса" (Італія) з мадридського "Реала" (Іспанія), у складі якого двічі вигравав чемпіонат Іспанії і чотири рази - Лігу чемпіонів УЄФА.

Фото: twitter.com/FourFourTweet

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-