Футбол: Ярмоленка прооперували в Лондоні

Футбол: Ярмоленка прооперували в Лондоні

Укрінформ
Український півзахисник англійського футбольного клубу "Вест Гем" Андрій Ярмоленко переніс операцію у Лондоні.

Про це повідомляє zbirna.com

"Сьогодні вранці в одній з елітних лондонських клінік Андрію Ярмоленко зробили операцію. Сподіватимемося, що пройшла вона успішно", - йдеться в повідомленні.

Травму, отриману футболістом у першому таймі матчу АПЛ "Вест Гем" – "Тоттенгем", прокоментував один із кращих фахівців України в області спортивної медицини Леонід Миронов.

"Точні подробиці пошкодження Андрія Ярмоленко мені невідомі. Але розрив ахілла - це одна з найважчих травм у футболі. Тут багато що залежить від конкретного місця самого розриву. Якщо виходити з озвучених в Англії термінів відновлення, то в даній ситуації пошкоджена, якщо так можна сказати, не найскладніша частина ахілла. Сама операція, хоча вона теж має велике значення, не найскладніша процедура. Набагато важливіше процес реабілітації після неї.

Наскільки мені відомо, відновлення займе близько шести місяців, але не потрібно забувати, що потім необхідно буде ще працювати над м'язовою масою гомілки, стегна і загальним функціональним станом. Я не хочу робити ніяких прогнозів, а просто побажаю Андрію якнайшвидшого повернення до гри. Важливо, щоб він якомога швидше відійшов психологічно", - сказав Миронов.

Читайте також: Ярмоленко пошкодив ахілл і пропустить півроку

У нинішньому сезоні Ярмоленко зіграв у 10 матчах у всіх турнірах (6 - в основі) і забив 2 м’ячі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-