Микита Бурда: Кендзьора в підкаті вибив м'яч, і суддя вирішив, що це пенальті

Микита Бурда: Кендзьора в підкаті вибив м'яч, і суддя вирішив, що це пенальті

Відео
Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Микита Бурда поділився враженнями від першого матчу 3-го раунду відбору Ліги чемпіонів УЄФА проти празької "Славії" (1:1).

Микита Бурда, зокрема, зазначив, що рахунок 1:1 на виїзді – це не погано, але "Динамо" повинно було вигравати, а епізод із пенальті, в результаті якого був забитий вирішальний м’яч, потрібно ще проаналізувати.

"До навісів у штрафному майданчику у виконанні гравців "Славії" готувався не лише я один, а і всі мої партнери. Загалом, суперник показував те, що ми від нього очікували. Ми їхали до Праги за перемогою. Звичайно, рахунок 1:1 на виїзді - це непогано, але ми не лише могли перемагати, а й повинні були це робити.

Читайте також: "Динамо" в гостях зіграло внічию зі "Славією" у відборі Ліги чемпіонів УЄФА

Що сталося в моменті з призначенням пенальті на останній хвилині? Точно не знаю, потрібно подивитися повтор. Був удар, м'яч потрапив у Кадара, а після рикошету потрапив прямо до гравця "Славії", який вже був готовий розстрілювати ворота. Тому у Томаша Кендзьори не було вибору, він в підкаті вибив м'яч, і суддя вирішив, що це пенальті. Хоча Томаш начебто однією ногою вибив м'яч, а інший, можливо, зачепив суперника.

Бойко постраждав від оси? Так, до речі, я і сам від них ледь не постраждав, їх багато літало. Було жарко. Сподіваюся, в Києві буде прохолодніше. Нас влаштує лише перемога і прохід далі", - цитує Бурду прес-служба ФК "Динамо".

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" завершили у вівторок, 7 серпня, перший поєдинок з празьким клубом "Славія" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів з рахунком 1:1. М'яч на 21-тисячному празькому стадионі "Еден Арені" у киян на 82-й хвилині забив Беньямін Вербич, у господарів - Йозеф Гушбауер (90+5).

Читайте також: Хацкевич: Пенальті? Так, фол був

Відео кращих моментів:

Матч у відповідь пройде 14 серпня на столичному стадіоні НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-