«Карпатам» заборонили проводити акцію «Мій тато – герой» перед матчем з «Шахтарем»

«Карпатам» заборонили проводити акцію «Мій тато – герой» перед матчем з «Шахтарем»

Укрінформ
В УПЛ заявляють, що стосовно акції до них ніхто офіційно не звертався.

Перед матчем 22-го туру чемпіонату України «Карпати» - «Шахтар» так і не відбулася благодійна акція на підтримку воїнів АТО та їх сімей «Мій тато – герой», яку проводить Федерація футболу учасників АТО. Про це повідомляє Укрінформ.

За словами голови Федерації футболу учасників АТО Руслана Руденка, «Шахтар» в черговий раз відмовився брати участь в акції, а господарям матчу «Карпатам» заборонили взагалі проводити акцію.  

«Під шаленим тиском керівництва Федерації футболу України та керівника УПЛ Генінсона футбольному клубу «Карпати» категорично заборонили підтримувати цю патріотичну акцію, шантажуючи введенням штрафних санкцій, аж до зняття очок.

Читайте також: Федерація футболу учасників АТО засудила «Шахтар», який відмовився від участі в благодійній акції

Мало того, дітки учасників бойових дій, практично з усієї Західної України приїхали, щоб вийти з футболістами у футболках «Мій тато – герой», тим самим підтримати своїх батьків - воїнів АТО. І де це відбувається? В самому місті Лева вже не можна голосно сказати Мій тато - ГЕРОЙ!», - заявив Руденко.  

Також Руслан Руденко спростував заяву керівництва УПЛ про відсутність заявки на проведення акції: «Попри брехливі заяви президента УПЛ Генінсона, що до них ніхто в цьому році офіційно не звертався щодо продовження благодійної акції «Мій тато – герой» повідомляємо наступне: офіційне звернення від Федерації Футболу учасників АТО на ім'я президента УПЛ Генінсона було 23 січня 2018 року вих.№1023/18 зареєстрований офіційно в УПЛ вх.967 від 23 січня 2018 року».  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-