Зінченко: У пріоритеті залишається

Зінченко: У пріоритеті залишається "Манчестер Сіті"

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко вважає, що має шанс залишитись у клубі і зробить все для цього.

У "Манчестер Сіті" я себе почуваю добре. Набагато легше, ніж в минулому році. За минулий рік я багато побачив, як люди ставляться до справи. Звичайно, у них всіх трохи інший підхід до професіоналізму, інший менталітет. Можна вже сказати, що я готовий до всього.

Звичайно ж, моя перша мета - залишитися в "Сіті". Була розмова з Гвардіолою. Він сказав: "Ведуться переговори між "Наполі" і "Сіті", і подивимося, що з цього вийде, але в будь-якому випадку буду радий тебе бачити у своїй команді".

Якщо чесно, був запропонований ряд різних клубів, серед яких мені був цікавий тільки "Наполі". Але в пріоритеті залишається "Манчестер Сіті".

Все буде залежати від мене: від моєї роботи, від того, як буду викладатися на тренуваннях. Але все в цьому світі реально. Чому одні можуть, а інші не можуть? Все просто залежить від бажання. Якщо ти щось не зробив, ти погано цього хотів.

Звичайно, в глибині душі розумію, що це буде зовсім непросто, в тому числі і в психологічному плані. Але вважаю, що до цього готовий. Попереду багато різних турнірів та ігор, сподіваюся, отримаю свій шанс і використаю його на всі сто.

У минулому сезоні саме з Пепом я не контактував, адже у нього є своя команда зі своїми завданнями і цілями. Його б на все не вистачило, якби спілкувався з усіма орендованими. Зі мною постійно тримали зв'язок його помічники. Практично після кожної гри ми списувалися, зідзвонювалися. Відчувалося, що за мною стежать", - розповів Зінченко в інтерв’ю FootBoom

Читайте також: Зінченко не є пріоритетом для "Наполі"

Нагадаємо, що збірна Україна зараз тренується у Харкові до матч-відбору ЧС-2018 проти Туреччини, який відбудеться 2 вересня на стадіоні НСК "Металіст". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-