Сухопутні війська: Підозрювані у розстрілі поліцейських на Вінничині - військовослужбовці

Сухопутні війська: Підозрювані у розстрілі поліцейських на Вінничині - військовослужбовці

Укрінформ
На відео з імовірними нападниками на поліцейських у Вінницькій області присутні військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це Сухопутні війська заявили у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На відео, яке поширюється в медіа, присутні військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутних військ Збройних Сил України. Командування Сухопутних військ надасть максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського", – ідеться у повідомленні.

У Сухопутних військах висловили співчуття родині загиблого поліцейського Максима Зарецького.

"Схиляємо голови в жалобі разом з працівниками Національної поліції України, які з нами виконують завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності Україну. Це непоправна втрата, винні у цьому злочині повинні понести найсуворіше покарання", – наголосили в командуванні.

Як повідомлялося, у ніч на 20 квітня в Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. Двоє чоловіків, які перебували в авто, відкрили вогонь по поліцейських.

Від отриманих поранень загинув рядовий поліції Максим Зарецький. Його напарник дістав поранення.

Читайте також: Розстріляному невідомими вінницькому поліцейському було 20 років

Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону почала перевірку причетності двох військовослужбовців до розстрілу поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-