На мультипредметний тест зареєструвалися майже 242 тисячі осіб

На мультипредметний тест зареєструвалися майже 242 тисячі осіб

Укрінформ
Майже 242 тис. осіб зареєструвалися на національний мультипредметний тест.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, передає Укрінформ.

"На сьогодні 241 897 осіб вже отримали повідомлення про успішну реєстрацію й можливість сформувати сертифікат НМТ 2024 року", - йдеться у повідомленні

Як зазначили в УЦОЯО, станом на 8 квітня бажання проходити тестування в тимчасових екзаменаційних центрах, які буде створено в Україні, виявили 238 099 осіб, а за кордоном ー 19 465 осіб.

Вибираючи предмет додаткового блоку НМТ, вступники віддають перевагу іноземним мовам (110 964 особи) та біології (49 746 осіб). 47 982 особи виявили бажання складати четвертим предметом географію, 38 806 осіб ー українську літературу, 6906 осіб ー фізику, 3160 осіб ー хімію.

За результатами оброблення реєстраційних документів понад п’ять тисяч вступників / вступниць отримали від регіональних центрів оцінювання якості освіти в персональних кабінетах повідомлення про потребу в доопрацюванні наданої ними інформації та/або копій документів. Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно якнайшвидше, але не пізніше 15 квітня.

Читайте також: Як проходитиме цьогоріч мультипредметний тест: набули чинності правила

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті, яка триватиме по 11 квітня.

Основна сесія НМТ цьогоріч триватиме з 14 травня до 25 червня, додаткова – з 11 до 19 липня.

Результати тестування учасники отримають до 2 та 26 липня залежно від того, на якій сесії вони складали іспит – основній чи додатковій.

Національний мультипредметний тест цьогоріч буде проведений також за межами України – тимчасові екзаменаційні центри будуть створені в 57 містах 32 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-