Харчі для армії: ДОТ розподілив регіони з низьким рівнем виконання заявок між іншими постачальниками

Харчі для армії: ДОТ розподілив регіони з низьким рівнем виконання заявок між іншими постачальниками

Укрінформ
Постачальники харчових продуктів, законтрактовані Державним оператором тилу, розпочали постачання для Збройних сил України за заявками на поточний та наступні тижні. 

Про це повідомляє ДОТ, передає Укрінформ.

Станом на 5 квітня Буський консервний завод, “Юг Прод Торг” і “Фуд Гранд” за перший тиждень виконали понад 90% відвантажень військовим частинам від отриманих заявок; “Твій хліб” виконав 50%, а Черкаський мʼясокомбінат (ЧМК) - 25% відвантажень від отриманих заявок.

Задля забезпечення безперервності постачання харчування для Збройних сил України регіони, де зафіксований низький рівень виконання замовлень, розподілені між іншими постачальниками.

Щодо Донецької та Дніпропетровської областей проведена переговорна процедура з компаніями, що надали комерційні пропозиції на запит DOT для укладання договорів без використання електронної системи у березні цього року, але не були законтрактовані з огляду на вищі, ніж у переможців, ціни.

У межах переговорної процедури виявлена готовність компанії “Контракт Продрезерв 5” негайно виконувати постачання. Укладений відповідний договір. Відвантаження розпочинаються сьогодні. Ціна за комплект – 118,02 грн.

Щодо Харківської та Чернігівської областей замовлення спрямовуватимуться до “Фуд Гранд”. Ціна за комплект – 118,38 грн та 104,94 грн відповідно.

Щодо Запорізької, Кіровоградської та Черкаської областей замовлення спрямовуватимуться до “Юг Прод Торг”. Ціна за комплект – 119,7 грн.

У ДОТ наголосили, що за прострочення зобов'язань з боку постачальників застосовуватимуться пеня і штрафи, передбачені контрактами.

Читайте також: Державний оператор тилу уклав договори на послуги харчування для військових інститутів

Як повідомляв Укрінформ, за перший квартал 2024 року Державний оператор тилу уклав 155 договорів на 23,8 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-