В Україні запрацював перший мобільний застосунок про соціальні послуги

В Україні запрацював перший мобільний застосунок про соціальні послуги

Укрінформ
Харківська обласна військова адміністрація спільно з Дитячим фондом ООН запустили перший в Україні мобільний додаток «Соціальні послуги Харківщини».

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Міністерства соціальної політики України, передає Укрінформ.

«На Харківщині запрацював перший в Україні мобільний застосунок, який цифрував всі соціальні послуги», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що застосунок містить карту надавачів соціальних послуг територіальних громад: центрів надання соціальних послуг, центрів соцслужб, територіальних центрів соціального обслуговування, інтернатних установ системи соцзахисту населення тощо.

Також у додатку можна знайти контактні дані, інформацію про режим роботи кожної з установ, ознайомитися з переліком соціальних послуг, які в них можна отримати.

Читайте також: Ринок праці, освіта та житло: які реформи у соцсфері передбачені планом Ukraine Facility

Наступна функція, яку планують додати до застосунку, – онлайн-запис, який буде передаватися до центру життєстійкості. Профільні спеціалісти відстежуватимуть, з якої громади звертається людина, щоб скерувати до неї мобільну команду та надати соціальну послугу.

Як повідомлялося, у Валківській і Кегичівській територіальних громадах Харківщини запрацювали центри життєстійкості - за моделлю "Життєстійкість+", орієнтованою на допомогу сім'ям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-