У Нацполіції на балансі 300 електронних браслетів - скільки з них справних

У Нацполіції на балансі 300 електронних браслетів - скільки з них справних

Ексклюзив
Укрінформ
На балансі у Національної поліції перебувають 300 електронних браслетів, із них справні 163.

Про це йдеться у відповіді Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування НПУ на інформаційний запит Укрінформу.

«Інформуємо, що наразі на балансі НПУ перебуває 300 електронних браслетів компанії Attenti, з яких справних – 163, несправних – 105, втрачених (у т.ч. внаслідок бойових дій) – 32. З метою виконання судових рішень станом на 21.03.2024 органами та підрозділами НПУ до підозрюваних (обвинувачених) застосовано 159 електронних засобів контролю», - поінформували у Нацполіції.

Зазначається, що у поліції Києва на балансі перебуває 25 електронних засобів контролю, з них справні 16. Станом на 21 березня застосовано 16 електронних браслетів щодо осіб відповідно до ухвал суду.

Читайте також: В Україні хочуть запровадити електронні браслети для протидії домашньому насильству

На балансі у ГУНП в Одеській області перебувають 20 електронних засобів контролю, з них 10 справні, решта - у неробочому стані. Електронні браслети на Одещині зараз застосовані до 10 осіб.

Крім того, на балансі у ГУНП у Закарпатській області перебувають 11 електронних засобів контролю, з них 6 справні. Зазначається, що 7 браслетів застосовані до осіб.

Як повідомлялося, в Україні для протидії домашньому насильству планують застосовувати електронні браслети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-