#ПодякуйГерою: Укрінформ розпочав соціально-просвітницьку акцію на підтримку українських військових

#ПодякуйГерою: Укрінформ розпочав соціально-просвітницьку акцію на підтримку українських військових

Укрінформ
Українське національне інформаційне агентство “Укрінформ” розпочало соціально-просвітницьку акцію "Бачиш цей шеврон - подякуй військовому"

У соціальних мережах, де представлено Укрінформ, публікуватимуться пояснювальні картинки з шевронами певного роду Збройних сил України, а також із закликом подякувати військовим.

Мета акції - підвищення обізнаності українців про роди українських військ та їхні шеврони. Ще однією важливою ціллю кампанії є висловлення вдячності українським захисникам за те, що боронять націю та державу, за їх самопожертву, а також заохотити суспільство підтримувати армію України. 

Нарукавні знаки Збройних сил України, або шеврони, — декоративно-інформаційні елементи оздоблення форменого одягу військовослужбовців Збройних сил України. Теперішні нарукавні знаки ЗСУ затверджені 2017 року, зі змінами і доповненням у 2020 році.

Шеврони, зазвичай, залишаються незрозумілими для цивільних. Водночас, графічні малюнки означають приналежність військового до певного роду чи виду військ, військової частини в армії і навіть історичні події та персонажі. 

Українські військові ризикують своїм життям, щоб захищати нашу країну. Найкращий спосіб подякувати їм - це зробити все можливе, щоб підтримати їх та їхні сім'ї. Укрінформ неодноразово долучався до акцій збору коштів для допомоги військовим, що захищають нас на передовій. Загалом, укрінформівці зібрали понад 400 тис грн. На ці кошти було закуплено 5 дронів Mavic-3 для 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Також традиційними для Укрінформу стали дні донорства, у рамках Всеукраїнської кампанії “Твоя кров може воювати. Стань донором!”. За півроку було організовано три дні донора. Загалом, укрінформівці здали 65 літрів крові для лікарень, госпіталів і стабілізаційних центрів на передовій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-