У МКІП назвали удар по Маріупольському драмтеатру одним із найстрашніших російських злочинів

У МКІП назвали удар по Маріупольському драмтеатру одним із найстрашніших російських злочинів

Укрінформ
Скинувши дві авіабомби на Маріупольський драматичний театр, росіяни вчинили один із найстрашніших злочинів, який неможливо забути і пробачити.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі Міністерства культури та інформаційної політики у Фейсбуці, присвяченому роковинам трагедії.

"Трагедія в Маріупольському драматичному театрі стала одним з найстрашніших злочинів, скоєних росією. Два роки тому ворог скинув дві авіабомби на будівлю театру. Його не зупинив навіть надпис "Діти", - йдеться у повідомленні.

У МКІП нагадали, що внаслідок бомбардування загинуло від 300 до 600 дітей та дорослих, що ховались у приміщенні від бомб ворога.

Читайте також: Зеленський у другі роковини удару по драмтеатру Маріуполя: Кожен вбивця має відповідати за скоєне

"Щоб приховати свої злочини, росія почала зносити театр, але пам’ять про це житиме вічно. Це те, що неможливо забути і неможливо пробачити", - додали у міністерстві.

Як повідомлялося, 16 березня – річниця одного з найбільших терактів, які здійснила Росія в Україні. В цей день російський літак скинув дві надпотужні (ймовірно 500-кілограмові) бомби на будівлю Маріупольського драмтеатру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-