У ЦНАПах відкриють «єдине вікно» для ветеранів

У ЦНАПах відкриють «єдине вікно» для ветеранів

Укрінформ
У Центрах надання адміністративних послуг відкриють “єдине вікно” з надання усього комплексу послуг ветеранам та членам їхніх родин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

На щотижневій нараді з питань ветеранської політики під головуванням віцепремʼєр-міністра Ірини Верещук Міністерство у справах ветеранів представило презентацію “Єдине вікно у ЦНАП як інструмент надання якісних адміністративних послуг ветеранам та членам їхніх родин”.

Були представлені конкретні шляхи інтеграції всіх можливих послуг для ветеранів у систему ЦНАПів, адже вони найбільше пристосовані до нових викликів.

Читайте також: єВідновлення: звіт за використані кошти тепер можна подати через ЦНАП чи нотаріуса

Для спрощення життя ветеранів та їхніх родин вже запроваджується підхід, який дасть можливість із одним пакетом документів звернутися у ЦНАП, який далі розповсюджуватиме отримані дані до всіх необхідних субʼєктів.

Створення у ЦНАПах "єдиного вікна" передбачатиме формування єдиної бази послуг для ветеранів війни та максимальну поінформованість про їхні можливості.

Планується створити зручні, якісні та доступні умови отримання адмінпослуг з комплексним підходом до цього питання, щоб можна було отримати весь спектр послуг в одному місці від одного або декількох субєктів надання таких послуг.

Читайте також: У ЦНАПі на Тернопільщині встановили обладнання для обслуговування людей з інвалідністю

Як повідомляв Укрінформ, в Укроборонпромі створили центр реінтеграції ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-