Поліція спростувала, що у Малині працівники ТЦК вручали повістки з правоохоронцями

Поліція спростувала, що у Малині працівники ТЦК вручали повістки з правоохоронцями

Укрінформ
У Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області спростували інформацію про те, що у місті Малин працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки розносили повістки у супроводі поліції.

Як передає Укрінформ, про це поліція повідомила у Фейсбуці.

«Спростовуємо інформацію, що з’явилася у деяких соцмережах та пабліках, із зафільмованою роботою правоохоронців у м. Малині. 22 лютого 2024 року поліцейські відділення поліції № 1 (м. Малин) Коростенського РУП спільно з працівниками УСБУ в Житомирській області, Національної гвардії України та військової служби правопорядку на території міста проводили оперативно-профілактичне відпрацювання. Водночас інформуємо, що працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки участі у зазначених заходах не брали. Повістки ТЦК за участі працівників поліції не вручалися», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на території Житомирщини тривають комплексні контрдиверсійні заходи. Вони мають на меті запобігання та нейтралізацію загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави, запобігання провокаціям та іншим протиправним проявам, а також гарантування безпеки мешканців регіону.

Читайте також: Катування у Самбірському ТЦК: до суду направили справу двох колишніх працівників

Напередодні в місцевих пабліках поширили інформацію, що у Малині працівники ТЦК ходили разом із поліцією по приватних будинках.

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі поліція розслідує інцидент, пов’язаний із побиттям працівника ТЦК під час вручення повістки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-