О 14:00 - обговорення про два роки інформаційної війни з Росією

О 14:00 - обговорення про два роки інформаційної війни з Росією

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
14 лютого о 14:00 - обговорення на тему: “Два роки інформаційної війни. Висновки та перспективи”.

Організатори: Медіацентр Україна-Укрінформ.

Учасники: Тарас Шевченко - заступник міністра культури та інформаційної політики України; Андрій Юсов - представник ГУР Міноборони України; Олександр Мельниченко - представник Служби безпеки України; Ігор Соловей - керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки; Руслан Дейниченко -  представник StopFake.

Чому це важливо?

Незабаром виповнюється 2 роки з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Експерти розкажуть, які завдання ставила перед собою російська пропаганда на початку війни, що їй не вдалось, а що вдалося. Спрогнозують, як вона працюватиме далі.

В рамках обговорення також буде презентовано видання “Як російський інформаційний корабель пішов на… Наративи пропаганди під час повномасштабної війни”.  В ньому Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики зібрав всі ключові матеріали російських “вкидів” за період збройної агресії РФ.

Матеріали книги день за днем висвітлюють хроніку інформаційної війни: від 24 лютого 2022-го і до кінця листопада 2023 року. Вони не лише допомагають зрозуміти перебіг подій, але й усвідомити, що Кремль запланував усе заздалегідь.

Видання адресоване всім, хто досліджує наративи і методи кремлівської пропаганди, історикам російсько-української війни, правоохоронним органам, які розслідують інформаційну агресію Росії, а також пересічним громадянам, які хочуть зміцнити свій імунітет до шкідливих ворожих впливів.

Формат заходу - офлайн (Зала 1).

Дивіться на YouTube-каналі Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-