Під час операції у Газі поранили сина посла Ізраїлю в Україні - ЗМІ

Під час операції у Газі поранили сина посла Ізраїлю в Україні - ЗМІ

Укрінформ
Під час операції в Газі був поранений 21-річний боєць спецназу "Маглан" Еяль Бродський, син посла Ізраїлю в Україні Михайла Бродського.

Про це повідомило видання NEWSru.co.il, передає Укрінформ.

«Під час операції на півдні сектора Гази був поранений 21-річний старшина Еяль Бродський, боєць спецназу "Маглан" – син посла Ізраїлю в Україні Михайла Бродського», - зазначається в повідомленні.

За даними видання, Еяль Бродський отримав осколкове поранення, йому було зроблено операцію. Загрози життю немає.

Батьки Еяля вилітають до Ізраїлю, щоб бути поруч із сином, який перебуває у лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, ізраїльська армія завдала серії ударів по військових об'єктах угруповання ХАМАС на півдні сектору Гази в районі міста Рафах, що на кордоні з Єгиптом.

Читайте також: Ізраїль врятував двох заручників під час спецоперації у місті Рафах

У січні 2024 року Ізраїль поінформував Єгипет про плани розпочати військову операцію, щоб узяти під контроль кордон між сектором Гази та Єгиптом. У результаті такої військової операції Ізраїль, за очікуваннями, захопить прикордонний пункт «Рафах» і станційні сили вздовж так званого Філадельфійського коридору, що розділяє Єгипет і Газу.

Раніше у лютому високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель висловив занепокоєння щодо планів Ізраїлю наступати на місто Рафах у секторі Гази.

Фото ілюстративне: Israel Defense Forces

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-