Конкурсну комісію з відбору дисциплінарних інспекторів очолила Реда Мольєне

Конкурсну комісію з відбору дисциплінарних інспекторів очолила Реда Мольєне

Укрінформ
Головою комісії для проведення конкурсу на посади у службі дисциплінарних інспекторів обрали Реду Мальєне з Литви.

Про це повідомила пресслужба Вищої ради правосуддя у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Головою конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади у службі дисциплінарних інспекторів обрано експерта проєктів Європейського Союзу з розбудови інституційної спроможності, добору, призначення та оцінювання роботи судів, управління судами та комунікації в Північній Македонії, Молдові, Вірменії та Казахстані, ексголову Національної судової адміністрації Литви Реду Мольєне», - йдеться у повідомленні.

Заступником голови комісії обрали члена ВРП Ольгу Попікову.

На засіданні також затвердили регламент конкурсної комісії.

Як повідомлялося, 7 грудня 2023 року ВРП утворила конкурсну комісію для проведення конкурсу на зайняття посади керівника служби дисциплінарних інспекторів, його заступника та дисциплінарного інспектора. До її складу увійшли три представники за пропозиціями міжнародних та іноземних організацій, які протягом останніх трьох років надають Україні міжнародну технічну допомогу у сфері судової реформи, та три члени Вищої ради правосуддя.

Читайте також: Рада ухвалила закон щодо удосконалення процедур суддівської кар’єри

15 грудня 2023 року ВРП оголосила конкурс на зайняття посад керівника служби дисциплінарних інспекторів, його заступника та дисциплінарного інспектора.

30 січня ВРП продовжила до 14 лютого 2024 року строк прийому документів від кандидатів на посади у службі дисциплінарних інспекторів.

Фото: Шумський районний суд Тернопільської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-