Погасили марку, присвячену працівникам Укрпошти

Погасили марку, присвячену працівникам Укрпошти

Фото, відео
Укрінформ
У приміщенні Головпоштамту на столичному Хрещатику 2 лютого відбулося погашення поштового блоку «Укрпошта завжди поруч з вами», присвяченого працівникам Укрпошти.

Про це повідомила пресслужба компанії, передає Укрінформ.

«У день свого 30-річчя, 2 лютого, національний поштовий оператор офіційно презентував поштовий випуск «Укрпошта завжди поруч з вами» в серії «Героїчні професії», - йдеться в повідомленні.

Зазначаться, що урочиста церемонія погашення спеціальним штемпелем «Перший день» відбулася за участі генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, автора випуску Віктора Грудакова та героїчних працівниць компанії: начальниці пересувного відділення Сумської області Ганни Леготкіної, територіального менеджера з Харківської області Марії Сосновської та начальниці пересувного відділення Донецької області Айгуль Лобової.

На Головпоштамті погасили марку, присвячену працівникам Укрпошти / Фото: Тарасов Володимир

Цього дня погашення також проходять на лівобережному поштамті міста Києва та в обласних центрах країни. Як і раніше, штемпелі АР Крим та м. Севастополь прикріплені до Києва, Луганської області — до Покровська Донецької області.

Поштовий блок складається з двох марок: «Укрпошта доставляє» та «ЗСУ перемагають». На них зображено пересувне відділення Укрпошти, яке приїхало в населений пункт відразу після його звільнення Збройними силами України.

Читайте також: В Україні визначили найкращі поштові марки 2023 року

Як повідомлялося, до 30-річчя компанії АТ «Укрпошта» випустило поштовий набір «Укрпошта завжди поруч з вами» в серії «Героїчні професії», присвячений своїм співробітникам. До складу набору входять поштовий блок «Героїчні професії. Укрпошта завжди поруч з вами» з двома марками, конверт «Перший день. Укрпошта завжди поруч з вами» та картка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-