ВРП затвердила умови для зайняття посади голови Державної судової адміністрації

ВРП затвердила умови для зайняття посади голови Державної судової адміністрації

Укрінформ
Вища рада правосуддя затвердила умови для зайняття посади голови Державної судової адміністрації.

Про це повідомила пресслужба ВРП, передає Укрінформ.

Крім того, затверджено порядок опрацювання документів і проведення співбесід із кандидатами на посаду голови ДСА.

ВРП 18 січня оголосила про наявність вакантної посади голови ДСА та утворила робочу групу з питання добору кандидатів на цю посаду. Прийом документів здійснюватиметься до 24:00 8 березня, якщо документи подаються в електронній формі, або до 15:45 8 березня, якщо документи подаються особисто.

Після оцінювання поданих кандидатами документів робоча група проведе співбесіди, за результатами яких буде ухвалено протокольне рішення із зазначенням рекомендованих на посаду кандидатів відповідно до їх рейтингу, щодо яких робоча група не має обґрунтованого сумніву щодо відповідності майбутній посаді за критеріями компетентності та доброчесності та які проявили під час співбесіди концептуальне бачення роботи ДСАУ і спроможність реалізувати його на практиці.

Читайте також: У ВРП назвали дату розгляду Клопотання про відсторонення Князєва

Потім це рішення робочої групи разом із матеріалами щодо всіх кандидатів, які брали участь у доборі, передається Вищій раді правосуддя.

Як повідомлялося, Вища рада правосуддя тимчасово поклала виконання обов’язків голови Державної судової адміністрації на Максима Пампуру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-