Українців закликають колекціонувати марку «ГУР» для збору коштів на морський дрон

Українців закликають колекціонувати марку «ГУР» для збору коштів на морський дрон

Фото
Укрінформ
Українців закликають колекціонувати поштову марку «Головне управління розвідки Міністерства оборони України», щоб зібрати кошти на морський ударний дрон.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомляє у Фейсбуці.

«Ексклюзивна поштова марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» – частина серії Укрпошти «Слава Збройним Силам України!». Марки присвячені українським розвідникам, які вкрай мало говорять про свою роботу, проте реалізують надскладні спецоперації та завдання, захищають національні інтереси і територіальну цілісність нашої держави», - ідеться у повідомленні.

Перший тираж марок вийшов 30 червня 2023 року - у річницю звільнення острова Зміїний.

«Поштовий випуск - благодійний. Кошти від продажу марки підуть на придбання морського ударного дрона для воїнів-розвідників. Отже, кожен, хто стане власником філателістичного екземпляру, долучиться до вкрай важливої та необхідної місії», - зазначили в ГУР.

Читайте також: В Україні ввели в обіг поштову марку «Вічна памʼять»

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійний внесок. Кількість марок в аркуші – 5+1 купон.

До марки випущені конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художня картка. Випуск здійснено за сприяння ГУР.

Присвячені воєнній розвідці поштові набори доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, а також онлайн в офіційному магазині та на маркетплейсах eBay і Amazon.

Як повідомляв Укрінформ, 30 червня 2023 року в Одесі пройшла церемонія гасіння марки «Слава Силам оборони і безпеки України! Головне управління розвідки Міністерства оборони України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-