У Львові проходить масштабний форум для освітян

У Львові проходить масштабний форум для освітян

Фото
Укрінформ
Майже 300 керівників шкіл, дитсадків та закладів позашкілля Львова зібралися на освітній MEET UP. Це форум, де освітяни обмінюються ідеями та інноваційними підходами в освітньому процесі.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Це перший досвід в нашому місті, коли на одному форумі зібрали керівників усіх закладів освіти: шкіл, садочків, позашкілля, інклюзивно-ресурсних центрів і навіть таборів. Сьогодні всі разом ми говоримо про стосунки, адже це основа розбудови будь-якої організації. Ми весь день вчимося правильно вибудовувати стосунки як в освітніх колективах, так і з дітьми, розвивати свої заклади в умовах війни і таким чином розвиваємось всі разом», – розповів начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Метою Освітнього MEET UP, який організувало управління освіти Львова, є сприяння розвитку керівників закладів середньої, дошкільної та позашкільної освіти для розширення їхнього професійного, інтелектуального, емоційного, соціального та духовного потенціалу як повноцінних лідерів у сфері освіти міста Львова.

У Львові проводять масштабний освітній форум. Фото: Львівська міськрада

Оскільки це форум освітян, які першочергово працюють з дітьми, формат події досить креативний: всі учасники одягнені у худі, робота-рефлесія в групах у форматі театру, а наприкінці дня обміняються заздалегідь підготовленими подарунками.

Читайте також: Міносвіти спільно з МКІП створюють умови для інтеграції медіаграмотності в освітній процес

Як повідомляв Укрінформ, у червні у Львові відбувся найбільший в Україні фестиваль освіти «Вчителі майбутнього». У заході взяли участь понад 2000 представників різних регіонів.

Фото: Роман Балук для Львівської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-