Укрінформ передав прапор від 72 ОМБр переможниці лотереї для учасників збору на Mavic

Укрінформ передав прапор від 72 ОМБр переможниці лотереї для учасників збору на Mavic

Фото
Укрінформ
28 грудня кореспонденти Укрінформу передали прапор від 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців Ірині Лянній з Харкова – переможниці благодійної лотереї для учасників збору на Mavic.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Була приємно здивована, коли прочитала допис, що я виграла один з подарунків. Для мене підтримка наших воїнів – це свідомий вибір. Я хочу жити в своїй країні, вільній країні. Підтримка військових – це маленький крок до спільної Перемоги. І подяка за кожний новий день, який я можу жити у вільному Харкові», – сказала Ірина, отримуючи стяг із підписами бійців.

Харків’янка передала слова подяки військовослужбовцям і організаторам збору.

Укрінформ передав прапор від 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців переможниці благодійної лотереї для учасників збору на “мавік” / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Читайте також: У Харкові передали військовим 92-ї бригади 15 дронів Mavic

Як повідомлялося, Укрінформ провів благодійну лотерею серед учасників збору на квадрокоптери для 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Трьох переможців обрали за допомогою рандомайзера 25 грудня.

Учасники збору мали задонатити від 50 грн, вказавши при цьому ім'я та прізвище. Також потрібно було написати суму у коментарях під дописом про збір на сторінці агентства у Facebook і зробити репост збору на свою сторінку.

Незабаром Укрінформ оголосить про наступний збір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-