Ексзаступника голови Нацполіції Тишлека перевіряють на незаконне збагачення - ДБР

Ексзаступника голови Нацполіції Тишлека перевіряють на незаконне збагачення - ДБР

Укрінформ
Державне бюро розслідувань продовжує вести досудове розслідування стосовно ексзаступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека у кримінальному провадженні за статтею «Незаконне збагачення».

Про це повідомили у бюро на інформаційний запит «Української правди», передає Укрінформ.

«Повідомляємо, що слідчі Державного бюро розслідувань здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 368-5 Кримінального кодексу України, зареєстрованому в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за заявою Тишлека Д.П. щодо перевірки відомостей, оприлюднених 26.10.2023 у програмі Bihus.Info в сюжеті з назвою «Замголови Нацполіції: російський паспорт дружини, зв'язки з криміналітетом і теща-мільйонерка».

Досудове розслідування триває.

На запитання УП, які слідчі дії було проведено в рамках розслідування та якою є подальша доля цього провадження з огляду на звільнення Тишлека з посади заступника голови Нацполіції, у бюро не відповіли, посилаючись на таємницю слідства.

Читайте також: Вигівський призначив службове розслідування щодо начальника поліції Київщини

Раніше видання Bihus.Info оприлюднило розслідування, що дружина Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угруповання.

Тишлек після опублікованого розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.

15 грудня стало відомо, що Тишлек повернувся до виконання своїх обов'язків, оскільки службова перевірка не знайшла підстав для його звільнення.

Водночас уже 19 грудня стало відомо, що Тишлек подав рапорт про звільнення, який був підписаний главою МВС.

Фото: Дмитро Тишлек / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-