Телемарафон «Єдині новини» потрібен до кінця війни - Потураєв

Телемарафон «Єдині новини» потрібен до кінця війни - Потураєв

Укрінформ
Як джерело стовідсотково верифікованої інформації телемарафон «Єдині новини» має залишитися в ефірі до перемоги України у війні.

Таку думку висловив народний депутат, голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв у програмі Укрінформу «Самохвалов запитує».

«Поки йде війна, телемарафон потрібно продовжувати. І він буде продовжуватися, тому що він є джерелом стовідсотково верифікованої інформації», - сказав депутат.

Політик зауважив, що інтонація та подача медіагруп, канали яких беруть участь у марафоні відрізняються, але їх всіх об'єднує те, що «вони не дають брехливої інформації».

«Про марафон можна писати що завгодно, про ухил в оптимізм при подачі інформації і таке інше... Там видають тільки те, що перевірене», - акцентував Потураєв.

Він нагадав: коли в перші дні війни біля Києва стояли російські війська, то всі дивилися телемарафон, «бо це було питання виживання». Проте наразі цілком зрозуміло, що у громадян є й інші запити до телевізійного контенту.

Читайте також: Медійники не дають світу забути про Україну: Зеленський вручив державні нагороди

«Коли фронт тепер значно-значно далі, то зрозуміло, що в людей виникає бажання подивитися щось розважальне, почитати Телеграм, тобто є попит на різну інформацію з різних джерел. Але джерело стовідсотково верифікованої інформації до кінця вторгнення, до кінця війни і до перемоги має точно залишитися», - резюмував голова парламентського комітету.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський вважає «Єдині новини» одним із ключових етапів в історії незламності держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-