Українські активісти в Баварії «провели» російських дипломатів

Українські активісти в Баварії «провели» російських дипломатів

Фото
Укрінформ
Українська громада Баварії провела вихідними біля будівлі генерального консульства Росії в Мюнхені акцію One Way Ticket.

Про акцію, яка зібрала кілька десятків людей, розповіла Укрінформу його ініціаторка Наталія Ткачук.

За її словами, в такий спосіб українці та друзі України відсвяткували «довгоочікуване повернення російських дипломатів у напрямку відомого корабля, або просто додому на болота».

«За чудової погоди і ще більш чудового настрою українська діаспора Мюнхена з танцями, піснями і «добрими» побажаннями провела в «дальню дорогу» російських «псевдодипломатів», - зазначила Ткачук.

Вона подякувала всім присутнім за їхню невтомну працю і підтримку в проведенні акцій, які пані Наталя разом з однодумцями організовує з 2015 року. Ткачук зазначила, що видворення російських дипломатів з Німеччини, є першим кроком на шляху «прозріння» німецького уряду щодо справжньої суті російської дипломатичної політики.

Організаторка також пригощала учасників акції власноручно зробленими смаколиками. Окрім того, було організовано продаж книжок і сувенірів та оголошено благодійну лотерею, головним призом якої є мінібар від гурту «Антитіла» з їхніми підписами. Цей мінібар сама Наталя придбала за тисячу євро на концерті гурту в Мюнхені, надходження від якого були передані артистами на аптечки для наших солдатів. Донати можна надсилати на Paypal Natalijaporsche@icloud.com.

Переможця благодійної лотереї планується оголосити під час Мюнхенської безпекової конференції, яка пройде в середині лютого. Зібрані гроші підуть на підтримку ЗСУ.

Читайте також: У Запоріжжі родини військовополонених провели акцію «Не мовчи, полон вбиває»

Наталя Ткачук зізналась, що ця акція стала «найщасливішою в її житті, після визнання Німеччиною Голодомору». Саме Ткачук у 2019 році стала ініціаторкою петиції до Бундестагу про визнання Німеччиною Голодомору геноцидом українського народу та поставила свій підпис під нею

Фото надала Наталія Ткачук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-