Розвідка попереджає про загрозу терористичних атак РФ на свята

Розвідка попереджає про загрозу терористичних атак РФ на свята

Укрінформ
Будь-яке свято в Україні є підставою для російських окупантів здійснити чергову терористичну атаку.

Як повідомляє Укрінформ, про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, відповідаючи на питання чи очікувати завтра від російських окупантів терористичних актів.

«Справді, до будь-якої важливої для українців дати, і ми пам’ятаємо ще до переходу на інший календар, як на святого Миколая в Україну летіли російські терористичні ракети. І таких дат можна наводити дуже багато. Тому будь-яке державницьке свято є підставою для загарбників здійснити чергову терористичну акцію. Це означає, що не можна легковажити як сигналами повітряної тривоги, так і, в принципі, всіма іншими заходами безпеки. Це стосується і військових, і цивільних. Переконаний, що так відповідально ми і будемо поводитись», - наголосив Юсов.

Читайте також: Росіяни атакували Нікопольщину, пошкоджена багатоповерхівка

Як повідомлялось, за юліанським календарем День Святого Миколая святкують 6 грудня, Святвечір - 24 грудня, Різдво Христове - 25 грудня, Богоявлення (Водохреще) - 6 січня. Крім того, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-