Без черг та сервісних центрів: відсьогодні в «Дії» можна замовити доставку посвідчення водія

Без черг та сервісних центрів: відсьогодні в «Дії» можна замовити доставку посвідчення водія

Укрінформ
Мінцифри вдосконалило послугу заміни посвідчення водія в «Дії», додавши можливість замовлення доставки документа.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Тепер не потрібно думати, як забрати нове посвідчення водія в сервісному центрі МВС, шукати вільний час та стояти в заторах. Відсьогодні можете замовити доставку документа кур’єром або на відділення Укрпошти в «Дії», - йдеться в повідомленні.

Щоб скористатися послугою, в застосунку потрібно оформити заяву і обрати комфортний варіант - забрати посвідчення в сервісному центрі, замовити кур’єрську доставку або прийти в найближче відділення Укрпошти.

Читайте також: Теоретичний іспит на водійські права тепер можна скласти без навчання в автошколі

За інформацією Федорова, послуга доступна для водіїв-новачків, у яких закінчився дворічний термін дії першого посвідчення. Також для автовласників, які загубили, пошкодили або хочуть змінити персональні дані чи отримати пластикове посвідчення.

Читайте також: Відновити втрачене посвідчення водія відтепер можна в Чехії - МВС

Як повідомлялося, уряд підтримав експериментальний проєкт з оформлення тимчасового дозволу на виїзд дитини за кордон у «Дії». Наразі в Мінцифри працюють над упровадженням послуги, щоб українці могли скористатися нею якнайшвидше.

Фото ілюстративне: Мінцифри

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-