У Кропивницькому провели в останню путь чотирьох воїнів

У Кропивницькому провели в останню путь чотирьох воїнів

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища провели в останню путь чотирьох загиблих бійців.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани провели у засвіти Героїв-земляків: старшого солдата Олександра Водяницького, старшого сержанта Сергія Ємельянова, матросів Олександра Соклакова та Сергія Пасічника", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Олександр Водяницький, 1985 р. н. у листопаді 2013 року приєднався до національно-патріотичної протестної акції «Євромайдан» у Києві і підтримував її до завершення Революції гідності. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України Олександр добровільно пішов захищати країну. Помер 26 липня 2023 року від гострої серцево-судинної недостатності, перебуваючи після отриманих поранень на лікуванні.

Читайте також: У Києві попрощалися з дисидентом Василем Овсієнком

Сергій Пасічник, 1985 р.н., 9 червня 2023 року був призваний до Збройних Сил України у підрозділ морської піхоти. Матрос Сергій з позивним «Паска» загинув 26 липня 2023 року в районі населеного пункту Урожайне Волноваського району, Донецької області, під час виконання бойових завдань: під час бойового зіткнення з ворогом він потрапив під потужний артилерійський обстріл.

Олександр Соклаков, 1989 р. н. з 1 липня 2023 року був призваний до лав Збройних Сил, воював кулеметником відділення морської піхоти. Загинув 25 липня 2023 року в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області під час виконання бойових завдань.

Сергій Ємельянов, 1970 р. н., у 2014 році з початку оголошення в Україні антитерористичної операції зі звільнення захоплених підконтрольними росії бойовиками територій Донецької та Луганської областей України Сергій Ємельянов пішов добровольцем до 79 бригади.

У травні 2015 року потрапив з контузією до госпіталя Одеси, де був прооперований. Незважаючи на погіршення здоров’я, з перших хвилин повномасштабного вторгнення став на захист України. Проходив військову службу в Канатовому, Києві, Рівному, Умані.

Старший сержант, командир відділення засобів радіозв’язку Сергій Ємельянов помер під час виконання обов’язків військової служби.

Панахиду за загиблими воїнами відслужив настоятель храму Святого Володимира Православної церкви України Отець Йосип.

Фото: Кропивницька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-