Повістки любителям дрифту можуть вручати не лише у Києві - поліція

Повістки любителям дрифту можуть вручати не лише у Києві - поліція

Єдині новини
Укрінформ
Повістки любителям швидкої їзди після столиці можуть вручати і в інших містах України.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” сказав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, відповідаючи на запитання, чи співпраця патрульних поліцейських з представниками військкомів у контексті видачі повісток стане постійною і чи вона розповсюдиться на інші українські міста, окрім Києва, передає кореспондент Укрінформу.

“Насправді я б не сказав, що вона необхідна постійно. Але в окремих випадках вона може дійсно застосовуватися, бо такі випадки (дрифт на дорогах — ред.), вони є показовими. Ми вже досить тривалий період часу реагували на ці акції і повідомлення громадян (щодо цього — ред.), ми попереджали і зверталися до учасників цих рухів щодо того, що зараз це робити недоречно і не на часі”, - зазначив він.

Білошицький поінформував про випадок, коли нещодавно у Києві кілька автомобілів приїхали у центр міста і дрифтували вулицями. За його словами, поліція під час реагування на це об'єднала зусилля з військкомами.

Читайте також: Веніславський не виключає електронних повісток у майбутньому, але в Мінцифри таких планів ще немає

“Можливо, будуть у майбутньому (такі випадки — ред.), також будемо на них реагувати. І звісно, що не тільки у Києві це (спільне реагування поліції і військкомів на ці інциденти — ред.) може застосовуватися. Зі свого боку військкомати також були зацікавлені у перевірці цих документів і запрошенні цих осіб. Ми робили свою роботу, а вони — свою”, - зазначив Білошицький.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів вніс зміни до положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, дозволивши вручати військовозобов'язаним повістки незалежно від місця перебування на військовому обліку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-