Застосунок для держслужбовців: Мінцифри планує спростити отримання послуг всередині уряду

Застосунок для держслужбовців: Мінцифри планує спростити отримання послуг всередині уряду

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації працює над інструментом, який дозволить через мобільний застосунок отримувати більше послуг держслужбовцям всередині уряду.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв’ю РБК, передає Укрінформ.

«Зараз у нас є окремий проєкт, де ми розробляємо продукт, який дозволить через мобільний застосунок держслужбовцям отримувати більше послуг всередині уряду, що має пришвидшити роботу самого уряду», - зазначив урядовець.

Федоров додав, що наразі цей проєкт не пріоритетний, адже є інші виклики, над якими працює міністерство. Тому запуск послуг для держслужбовців очікується наприкінці весни.

Читайте також: Мінцифри обговорює впровадження «Дії» з більш ніж п’ятьма країнами

«Це цифровізація всередині уряду, тому що ми віримо, що уряд повинен бути схожий на технологічну компанію. Він має розвиватися швидко, тому що завдання уряду – розв'язувати проблеми людей», - резюмував віцепрем'єр.

Як повідомлялось, Міністерство цифрової трансформації розробило стратегію трансформації Державної служби статистики України, а також працює над впровадженням нової IT-системи, яку використовує одна зі світових фінансових установ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-