Вже 500 жінок приєднались до руху «Зігрій» і в’яжуть речі для військових

Вже 500 жінок приєднались до руху «Зігрій» і в’яжуть речі для військових

Укрінформ
За перші п’ять діб діяльності до руху «Зігрій» доєднались 500 дівчат і жінок, аби в’язати шапки та шкарпетки українським військовим.

Про це у Фейсбуці повідомила організація Made in Ukraine, передає Укрінформ. 

«500 дівчат та жінок з України, Німеччини, Фінляндії, Іспанії та Польщі за перші 5 діб захотіли доєднатися до руху #Зігрій, аби в’язати шапки та шкарпетки нашим військовим», - йдеться в повідомленні.

Рух «Зігрій» створений відомими організаціями «Добробат» та Made in Ukraine. Мета - забезпечити якомога більше захисників України в холодних окопах теплими речами і теплом турботи.

«Я знаю, що багато жінок і чоловіків в Україні та за її межами вміють в’язати. Тому давайте наблизимо перемогу ще й таким чином - нав’яжемо теплих речей тим, хто нас захищає», - закликала засновниця Made in Ukraine Юлія Савостіна.

Читайте також: Фіни зв’язали для захисників України 20 тисяч вовняних шкарпеток

Зазначається, що перша сотня шапок і стільки ж пар шкарпеток вже наприкінці тижня поїдуть до війських. Дівчата плетуть після роботи, в бомбосховищах, і навіть при свічках. Водночас майстриням потрібна пряжа. Made in Ukraine закликає всіх, хто може допомогти, відправити пряжу фонду або перерахувати на неї кошти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-