МОЗ закликає вакцинуватися від COVID-19

МОЗ закликає вакцинуватися від COVID-19

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я закликає за можливості робити щеплення від COVID-19, адже ризик заразитися залишається.

Як передає Укрінформ, про це попереджає пресслужба МОЗ у Телеграмі.

«Українські медики не тільки рятують наших героїв-захисників, а й продовжують щодня турбуватись про українців. Зараз кожен потрібен своїй країні здоровим та озброєним як моральними, так і фізично. Потурбуйтесь про себе, адже хвороби нікуди не зникли. Вакцинуйтесь за графіком та пам'ятайте про щеплення від COVID-19», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, якщо у вашому населеному пункті є безпечний доступ до пунктів вакцинації, зверніться туди, щоб отримати щеплення.

За посиланням є перелік пунктів, що працюють у областях: Волинська; Івано-Франківська; Закарпатська; Львівська; Рівненська; Одеська; Хмельницька; Полтавська; Чернівецька.

Якщо області, де ви знаходитесь, немає в переліку, уточнити графік роботи пунктів щеплень можна через гарячу лінію НСЗУ за номером 16-77. За цим номером також можна дізнатися оновлену інформацію про графік роботи пунктів вакцинації.

Читайте також: Українські полярники отримали першу дозу вакцини від COVID-19

Також закликають підписатися на офіційний канал МОЗ в Tелеграмі, аби отримувати першими новини на тему охорони здоров'я.

Як повідомляв Укрінформ, днями на запит Міністерства охорони здоров'я прибув черговий транш від гуманітарної організації Direct Relief. Україна отримала 76 тонн медичних виробів, серед яких — препарати для невідкладної допомоги, для лікування травм та ран, а також ліки проти хронічних захворювань, кисневі концентратори та противірусні таблетки проти COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-