«Російський солдате, забирайся з мого дому»: кримські татари почали флешмоб

«Російський солдате, забирайся з мого дому»: кримські татари почали флешмоб

Відео
Укрінформ
Кримськотатарський ресурсний центр закликає мешканців України приєднатися до флешмобу “Російський солдат, забирайся з мого дому”

Як передає Укрінформ, про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці керівник Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв.

“У рамках флешмобу ми пропонуємо кожному жителю України зняти коротке відео із закликом до російських окупантів покинути українську землю”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відео, тривалість не більше 30 секунд, потрібно записати в горизонтальному форматі (до поясу) з хорошим освітленням та звуком.

Організатори флешмобу запропонували кілька варіантів відеозвернення, в якому перших два речення та останнє повинні залишатися такими самими, а в середину звернення включити свої думки та переживання. При цьому мова запису повинна залишатися російською.

Відео “Российский солдат, убирайся из моего дома” пропонують розмістити на своїх сторінках у соціальних мережах, тегнувши сторінку Кримськотатарського ресурсного центру.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-