Кількість блокпостів на дорогах Україні вже скоротили до 1,5 тисячі

Кількість блокпостів на дорогах Україні вже скоротили до 1,5 тисячі

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що кількість блокпостів по шляхах України скорочена до 1,5 тисячі.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це він заявив під час брифінгу.

«Наразі нам вже вдалося скоротити кількість блокпостів до 1,5 тисячі, забравши дуже багато непотрібних блокпостів, які лише затруднюють пересування, і (забирають – ред.) лише час. Щодо тих умовно «авторизованих» блокпостів – перелік їх буде занесений у спеціальний наказ головнокомандувача ЗСУ, перша редакція якого була вже видана на минулому тижні. Сьогодні або завтра має бути розширений перелік по всій країні інших блокпостів», - сказав Монастирський.

Він зазначив, що наразі долучені до цієї роботи суб’єкти бачать оптимальну кількість блокпостів на основних шляхах та містах у кількості до 800 блокпостів.

«Але вони мають бути обладнані відповідно до усіх правил формування блокпоста. Там має бути організована чітка робота, яку будуть забезпечувати представники Національної поліції - спільно з ТРО, з НГУ, але саме поліцейські будуть головними і будуть формувати роботу на цих блокпостах», - заявив Монастирський.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-