Українцям нагадали правила поводження з вибухонебезпечними предметами

Українцям нагадали правила поводження з вибухонебезпечними предметами

Відео
Укрінформ
У Державній службі з надзвичайних ситуацій нагадали правила поводження із вибухонебезпечними предметами.

Як передає Укрінформ, ДСНС повідомило у Телеграмі: "Пам'ятайте, що категорично не можна чіпати речі, які стирчать з землі і схожі на ракети. Не можна брати до рук міни, гранати, снаряди, які нині можуть опинитися будь-де. Також не слід підбирати дитячі іграшки та гаджети, які розкидані на землі - це можуть бути замасковані вибухові пристрої".

Рятувальники радять про усі знахідки повідомляти на номери 101 та 102.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня у Миколаєві піротехніки вилучили замасковану у траві та ґрунті протитанкову міну.

"Зранку до вечора 10 березня піротехніки ДСНС проводили роботи по розмінуванню районів Миколаєва від вибухонебезпечних предметів. Кожного дня заявок стає все більше. Громадяни повідомляють про боєприпаси, які залишились після обстрілів. Найбільше за все зустрічаються касетні боєприпаси від реактивних систем залпового вогню, артилерійські та інженерні боєприпаси, зустрічаються авіаційні бомби", - ідеться в повідомленні ДСНС.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-