FranklinCovey Co допомагатиме Україні з реабілітацією постраждалих від війни з рф

FranklinCovey Co допомагатиме Україні з реабілітацією постраждалих від війни з рф

Фото
Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів підписало меморандум про співпрацю з компанією FranklinCovey Co. (Education) в Україні, який передбачає співпрацю у напрямках психологічної реабілітації постраждалих від війни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Мінветеранів сприятиме запровадженню програм FranklinCovey Co. (Education) та інших програм з психологічної реабілітації. Міністерство підтримуватиме всі ініціативи з психологічної реабілітації ветеранів, членів їхніх родин та сімей полеглих воїнів», – сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Вона наголосила, що Мінветеранів також запроваджуватиме сучасні форми промоції української культури та підтримуватиме українців у світі.

Національний партнер та ліцензіат на Україну від FranklinCovey Co. (Education) Олександр Шипка зазначив, що представники компанії в усьому світі об’єдналися задля допомоги українцям як у межах країни, так і за кордоном.

«Відповідаючи на виклики часу, ми з групою однодумців, колишніми високопосадовцями, громадськими діячами, волонтерами, бізнесменами, створюємо український фонд «Ренесанс», який об’єднає ініціативи у сфері освіти, культури, гуманітарної допомоги нашим воїнам, які сьогодні ризикують власним життям, щоб ми могли жити під мирним небом. Ми бачимо нашою найбільшою потребою і можливістю допомогти внутрішньо переміщеним особам і тим українцям, які зараз вимушено знаходяться в країнах Європи. Наші партнери у всіх країнах світу повністю готові допомагати і сприяти нашій роботі, зокрема з подолання негативного та формування позитивного досвіду у дітей, який дозволить їм інтегруватися. Ми розпочинаємо діяльність Фонду «Український Ренесанс» глобальною інціативою та фандрайзингом для невідкладної психологічної допомоги та реабілітації в цілому всій українській нації в Україні та за кордоном», - сказав він.

Шипка додав, що наразі компанія робить усе, щоб забезпечити українців, які виїхали за кордон, гідними умовами проживання та працевлаштування.

Меморандум про співпрацю передбачає співпрацю у напрямках психологічної реабілітації та формування позитивного ментального здоров’я ветеранів війни та членів їхніх родин, а також сімей загиблих захисників. Також робота проводитиметься за напрямом подолання негативного досвіду в дітей, процесів адаптації внутрішньо переміщених осіб із числа ветеранів та їхніх родин.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України.

Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: mva.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-