Мінсоцполітики почало постачати продуктові набори людям, які постраждали від війни

Мінсоцполітики почало постачати продуктові набори людям, які постраждали від війни

Укрінформ
Міністерство соціальної політики розпочало постачання в регіони продуктових наборів від українських виробників для постраждалих від війни та людей з вразливих категорій.

Як передає Укрінформ, про це розповіла міністр соціальної політики України Марина Лазебна, повідомляє пресслужба відомства у Фейсбуці.

«До людей попрямувала частина з мільйона продуктових наборів, які зараз комплектуються на складах. 430 працівників цілодобово приймають товари, комплектують набори та відвантажують зі складів", - сказала вона.

Лазебна додала, що за сприяння міністерства вже понад 130 українських виробників харчових продуктів та представників українського бізнесу долучились до забезпечення продуктами харчування громадян, постраждалих від війни.

Продукти отримають люди з інвалідністю та люди, які одиноко проживають. Насамперед доставки відбуватимуться у області, які найбільше постраждали від воєнних дій. Обласні соціальні служби забезпечують збір потреб та доставку продуктів адресатам.

Набори складаються з різноманітних круп, пластівців, готових сухих сніданків, м’ясних, м’ясо-рослинних та рослинних консервів, макаронних виробів, цукру, згущеного молока, олії, печива фасованого різних видів.

Як повідомляв Укрінформ, більше одного мільйона продуктових наборів сформовано для поставок соціально незахищеним верствам населення в усі регіони України.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-