Гончарук і Коляда обговорили проблемні питання з ветеранами

Гончарук і Коляда обговорили проблемні питання з ветеранами

Укрінформ
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук та міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда зустрілися з ветеранами України та обговорили проблемні питання.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук та міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда зустрілися з представниками Руху ветеранів України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, предметом розмови стало об’єднання соціальних груп, довкола яких зосереджена робота двох міністерств - у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

“Зустріч вийшла максимально відвертою та щирою і нам вдалося довести пріоритетність проблем та потреб ветеранів та внутрішньо переміщених осіб для уряду”, - зазначив Олексій Гончарук.

Читайте також: Фріз заявила, що об'єднувати Мінветеранів з МінТОТ не можна

Водночас Прем’єр-міністр визнав, що проблематика питання досить глибока і потребує пошуку необхідних механізмів її вирішення.

“Мушу визнати, проблема глибша, ніж ми прогнозували на початку. Але впевнений, ми знайдемо необхідні механізми. Я дам доручення Мінфіну, Мін’юсту, Мінветеранів та Мінсоцполітики максимально швидко провести робочі наради з цього питання. Думаю рішення знайдемо. Головне, що є розуміння позицій!” - наголосив Гончарук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-