VIASAT Коломойського знову транслює заборонені російські телеканали

VIASAT Коломойського знову транслює заборонені російські телеканали

Укрінформ
ТНТ, "Шансон ТВ", "РТР Планета", "Россия 24" та інші російські телеканали з’явилися у платному пакеті провайдера VIASAT.

Про це у своєму блозі повідомив журналіст Укрінформу Георгій Тихий.

"VIASAT Коломойського повернув до трансляції заборонені російські телеканали. ТНТ, Шансон ТВ, РТР Планета та інші. Попри всі заборони Нацради та МВС, які ніхто не скасовував", - пише Тихий.

За його словами, згадані російські телеканали транслювалися провайдером VIASAT сьогодні зранку. Трансляція РТР відбувалася під №605, RUSBestsel - під №606, "Россия24" - під №607, "НТВ-Мир" - під №608, 8 TV RU - під №609 та 1 TV RUS Rom - під №610.

Примітно, що якщо раніше під першим номером у VIASAT транслювався телеканал UA:Суспільне, то зараз — телеканал "1+1". При цьому у переліку й змісті пакетів телепрограм згадані російські телеканали не значаться.

"Попри те, що вже понад 13 тисяч людей загинуло, у тому числі через російське телебачення і токсичну російську пропаганду, яку воно розповсюджує", - додає Тихий.

Як повідомлялося, у березні 2014 року суд своєю ухвалою тимчасово призупинив за позовом Нацради ретрансляцію на території України каналів "Первый канал. Всемирная сеть", "РТР-Планета", "Россия-24", "НТВ-Мир", а 17 липня суд своєю ухвалою за позовом Нацради тимчасово заборонив ретрансляцію в Україні "ТВ Центр — Іnternational".

Читайте також: Порошенко - Коломойському: Ви перейшли червону лінію

17 липня 2014 року Нацрада вирішила, що застосовуватиме санкцію анулювання ліцензії в судовому порядку щодо провайдерів програмної послуги, які незаконно ретранслюють російські канали "Россия 1", НТВ, ТНТ, "Петербург-5", "Звезда" і РЕН ТВ.

Фото: Fb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-