ДТП у Харкові: Геращенко назвав фейком

ДТП у Харкові: Геращенко назвав фейком "втечу" Зайцевої до ОАЕ

Укрінформ
Фото та інформація у ЗМІ про нібито перебування Олени Зайцевої, яку підозрюють у скоєнні смертельної ДТП у Харкові, в аеропорту та її спробу відлетіти до Об'єднаних Арабських Еміратів є фейковими.

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це абсолютна нісенітниця. Зайцева була затримана безпосередньо після вчинення ДТП, супроводжена патрульною поліцією для здачі аналізів, після того передана слідчому і привезена до суду для арешту. Вона була затримана відразу ж, на два місяці. Зараз вона знаходиться в СІЗО. Тобто подібна інформація (про спробу відлетіти до ОАЕ) - це не більше ніж фейки", - зазначив Геращенко.

Читайте також: Смертельне ДТП у Харкові: водій Touareg заявляє, що у лікарні за ним стежили невідомі

Як повідомляв Укрінформ, 18 жовтня в центрі Харкова після зіткнення з Volkswagen автомобіль Lexus вилетів на тротуар, де стояли люди. За кермом Lexus RX350, який збив 11 людей, була 20-річна студентка Олена Зайцева. П'ятеро людей загинули на місці, шістьох пішоходів, у тому числі вагітну жінку, госпіталізували з серйозними травмами. 20-річна Діана Берченко померла в лікарні 26 жовтня.

Зайцеву суд взяв під варту на 60 діб без права внесення застави.

У лікарні досі залишаються четверо постраждалих в результаті аварії, зокрема, тримають у медикаментозному сні вагітну жінку.

Правоохоронці також висунули підозру водієві Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який був учасником ДТП в центрі Харкова 18 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-