Аваков пропонує негайно посилити заходи проти водіїв-порушників

Аваков пропонує негайно посилити заходи проти водіїв-порушників

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує посилити на законодавчому рівні заходи проти водіїв-порушників правил дорожнього руху.

Про це він написав у Facebook, коментуючи смертельну ДТП у Харкові.

"Вважаю, що варто завершити громадську дискусію з приводу різкого посилення заходів проти порушників на дорогах. Необхідно негайно до кінця поточного року ухвалити законодавчі акти, що знаходяться в парламенті й уряді, які дають змогу ввести в дію: повсюдне застосування процедур автоматичної відеофіксації порушень і жорсткі штрафи; радикальне посилення покарання за водіння автомобілів у п'яному стані", - зазначив він.

Аваков закликав народних депутатів у найближчі тижні дати МВС цей інструмент регулювання. Всі поправки й уточнення до чинних законів, що дають змогу реально радикально зупинити "війну на дорогах", уже внесено і погоджено з профільним комітетом Верховної Ради, наголосив міністр.

Він висловив співчуття сім'ям загиблих в автокатастрофі у Харкові.

Читайте також: Винуватиці кривавої ДТП у Харкові загрожує 10 років тюрми

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові в результаті ДТП п'ятеро загиблих і шестеро травмованих. Винуватиця ДТП - 20-річна Олена Зайцева - затримана поліцією і заарештована судом. Поліція проводить розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-