Аваков запропонував Саакашвілі та іншим два варіанти вирішення проблеми

Аваков запропонував Саакашвілі та іншим два варіанти вирішення проблеми "прориву"

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи прорив кордону в ПП "Шегині" і порушення кримінальної справи про незаконне переміщення через кордон, запропонував Міхеїлу Саакашвілі та всім іншим учасникам два варіанти дій.

Про це Аваков написав у Facebook

"Саакашвілі і всім, хто незаконно перейшов кордон, потрібно негайно вибрати з двох варіантів: прибути в пункт пропуску "Шегині" і пройти процедуру оформлення і/або прибути в підрозділ Міграційної служби", - написав Аваков.

Він також зазначив, що "намагався зробити все, щоб вивести прикордонників і поліцейських з політичного процесу", заборонив їм застосовувати зброю і силові дії проти учасників масових акцій біля кордону.

Читайте також: Фріз прирівняла "прорив Саакашвілі" до захоплення військових частин у Криму

"Прикордонний перехід "Шегині" було взято штурмом... і радісні народні депутати - утворивши навколо себе натовп - незаконно провели в країну близько 40 осіб, включаючи Саакашвілі і кількох іноземців. За фактом інциденту 16 прикордонникам і поліцейським довелося надати медичну допомогу", - додав Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, за фактом організації прориву кордону Національна поліція порушила кримінальну справу за ст.332 - про незаконне переміщення осіб через державний кордон. За словами Авакова, це «важка» стаття. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-