Туристи у Верховині отруїлися тортом, який самі приготували -  Держсанепідслужба

Туристи у Верховині отруїлися тортом, який самі приготували - Держсанепідслужба

Укрінформ
На Прикарпатті фахівці підозрюють, що причиною отруєння туристів у Верховині міг бути торт, який вони приготували з привезених продуктів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив керівник ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» Руслан Савчук.

«Зараз наші фахівці відібрали проби харчових продуктів після частування туристів. Є підозра, що люди отруїлись тортом, який приготували з привезених продуктів», - сказав Савчук.

Як повідомляв Укрінформ, в Івано-Франківській області, у Верховинському районі, госпіталізували 13 осіб з діагнозом харчова токсикоінфекція. Усі вони відпочивали в оздоровчому комплексі «Сяйво Карпат». Серед госпіталізованих п'ятеро - громадяни Німеччини, шестеро - громадяни Польщі і двоє українців з Донецької та Харківської областей. Шестеро - неповнолітні, зокрема 5 іноземців та 1 українка. Медики констатували в усіх госпіталізованих харчову токсикоінфекцію. Зранку їх стан був середньої тяжкості.

Читайте також: Отруєння дітей у таборі "Лазурний": поліція відкрила дві справи

Комплекс «Сяйво Карпат» знаходиться у селі Красноїлля, що за 20 км від Верховини. У закладі відпочивають близько 80 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-