Аваков зустрівся з одеськими активістами через бойкот концерту Білик

Аваков зустрівся з одеськими активістами через бойкот концерту Білик

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та народний депутат Юрій Береза (фракція "Народний фронт") проводять зустріч із групою одеських активістів на чолі із Сергієм Стерненком, які протестували проти концерту Ірини Білик, що гастролює в Криму та РФ.

Аваков прибув із Березою до Одеського облуправління Нацполіції, коли група активістів зібралася біля адмінбудівлі на "акцію протесту проти свавілля поліцейських під час пікетування концерту Ірини Білик", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з міністром Аваковим хочемо провести діалог з представниками патріотичних сил Одеси, щоб від сьогодні в місті закінчилося розштовхування один одного. Більш того, я вважаю, це зараз неприпустимо. Спокійна і мирна Одеса - це запорука того, що нікому не вдасться роздмухати в Одесі конфлікт, якому пораділи б у Кремлі", - зазначив Береза.

Народний депутат запросив до діалогу екс-лідера одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка та ще двох громадських активістів.

За словами радника очільника Одеського главка Нацполіції Руслана Форостяка, після діалогу з активістами глава МВС відбуде в один із південних районів Одещини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-