Мосійчук каже, що перед замахом на Осмаєва кілер

Мосійчук каже, що перед замахом на Осмаєва кілер "терся" біля Ляшка

Укрінформ
Народний депутат Ігор Мосійчук заявляє, що кілер, котрий намагався вбити Адама Осмаєва, втирався в довіру до лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка.

Про це він написав у Facebook

«Агент російських спецслужб, особистий кілер Рамзана Кадирова Артур Деніссултанов-Курмакаєв намагався ввійти в оточення Олега Ляшка. Після вчорашньої події і встановлення особи кілера - Олег Валерійович його впізнав», -  написав Мосійчук.

Він зазначив, що "до того, як почати операцію зорганізації замаху на командира батальйону ім. Джохара Дудаєва - Адама Осмаєва і його дружину Аміна Окуєву Деніссултанов-Курмакаєв, так само під виглядом журналіста Алекса Вернера, але не французького "Le Monb", а німецького видання, особисто контактував з лідером Радикальної партії".

За словами Мосійчука, це сталось навесні 2016 року, через півроку після погроз Кадирова йому особисто. 

«Як тільки Олег Ляшко впізнав кілера, ми зв'язались із правоохоронними органами. Як виявилось, не лише ми. Деніссултанов-Курмакаєв, намагався зав'язати контакт з рядом інших політиків і осіб, пов'язаних з українськими збройними формуваннями. Наразі встановлюється весь перелік тих, кому загрожувала, і я певен, продовжує загрожувати небезпека. Ніхто не може знати ким виявиться незнайомий журналіст і чим закінчиться його наступне з ним інтерв'ю», - зазначив Мосійчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-